Modeontwerper Süleyman Demir lanceert lifestyle merk met strandlakens

2021-11-18 11:53:25 By : Ms. Esme Ren

Modeontwerper Süleyman Demir lanceert zijn eigen lifestyle-merk, staat in het persbericht. De eerste items van Olisque's Home Linens Collection zijn exclusieve strandlakens. De collectie bestaat uit licht geweven, katoenen peshtemal handdoeken.

De strandlakens zouden gemaakt zijn van hoogwaardig katoen uit Turkije en een Oeko-tex label bevatten. Daarnaast zouden de doeken licht zijn, snel drogen en zacht aanvoelen, zo is te lezen.

Demir in het persbericht over de naam van zijn lifestyle-merk: “Olis, een afkorting van Aeolis, is een oude naam voor de prachtige kunstregio van wat nu West-Turkije is. De naam is nauw verbonden met de goden en de beschermers van de zee. In mijn verbeelding combineert het mijn Turkse roots met de Côte d'Azur in zijn hoogtijdagen. Olisque gaat over de luxe van eenvoud, de kracht die schuilt in het simpele plezier van het leven.”

De Stories of the Aegean strandlakenlijn is verkrijgbaar in drie verschillende prints - vernoemd naar badplaatsen aan de Egeïsche Zee -: Bodrum, Foca en Cesme. Alle prints zijn verkrijgbaar in vier kleuren: blauw, ambergroen, roze en nacht. De strandlakens hebben een afmeting van 95 centimeter bij 200 centimeter. De collectie is deze lente-zomer verkrijgbaar en is in heel Europa te bestellen.

Demir begon zijn modecarrière bij Vivienne Westwood, waarna hij hoofdontwerper werd van Viktor & Rolf. De modeontwerper is ook mede-oprichter van het modemerk Oscar Süleyman.

Deze site maakt gebruik van cookies om gepersonaliseerde advertenties aan te bieden en het gebruik te analyseren. Door verder te browsen gaat u akkoord met het gebruik van cookies.