Badhanddoek koppelt onschuldige badmeester aan bacchanaal op k... - Noordhollands Dagblad

2021-11-18 11:52:09 By : Mr. Fred Leu

De achtergebleven omafiets met de badhanddoek in de bierkrat.© Foto Mediahuis

Door een achtergelaten badhanddoek is zwemleraar Karel Koelemeijer 'doodgegooid met beschuldigingen' die hem in verband brachten met het bacchanaal op de begraafplaats in Spanbroek.

Wat bleek het geval? Nadat jongeren zich hadden misdragen op een illegaal kermisfeest op het kerkhof naast 't Kerkhuys, werd de fiets van een oma achtergelaten met een badhanddoek in de bierkrat op de voorvork. Opvallend op het katoen was het icoon met een zwemmer erop met de toevoeging Karel.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Het icoon dat zwemleraar Karel Koelemeijer ten onrechte koppelt aan Bacchanaal op de begraafplaats naast 't Kerkhuys in Spanbroek.© Foto Mediahuis

Toen deze krant hierover berichtte, werd Koelemeijer via sociale media overspoeld met negatieve berichten over zijn vermeende betrokkenheid. ,,Terwijl ik er helemaal niets mee te maken heb'', zegt Koelemeijer. ,,Die fiets is van een vriend van mij met wie ik die middag een drankje heb gedronken op een naburig dakterras van mijn broer om de hoek. Hij had die handdoek van mij geleend. Nu word ik constant aangesproken over die handdoek.”

(Tekst gaat verder onder de foto)

Zwemschool Koelemeijer in Hoogwoud waar badmeester Karel lesgeeft.© Foto Mediahuis

Volgens Koelemeijer bruist het dorp van de wilde verhalen. “Ik hoop dat deze valse beschuldigingen vanaf nu voorbij zijn. Ik geef zwemles bij de plaatselijke zwemschool en heb hier helemaal niets mee te maken.”

Wil je alle highlights uit het nieuws elke dag in je inbox?